Marine start dit jaar een grote verdedigingsoefening in Oost-Thailand 

CHONBURI:- Twintig oorlogsschepen en 4.500 matrozen zullen deze maand deelnemen aan trainingsoefeningen in Chon Buri als onderdeel van de tweejaarlijkse nationale verdedigingsoefening van de Koninklijke Thaise Marine.

Admiraal Choengchai Chomchoengpaet zal de opening voor van de militaire oefeningen van 2023 bij het Royal Thai Marine Corps in het Sattahip bijwonen.

De oefeningen worden om de twee jaar gehouden.
Dit jaar zullen er 20 oorlogsschepen, vier vliegtuigen, zes helikopters, twee onbemande luchtvaartuigsystemen, 4.500 matrozen van de Koninklijke Thaise Marine,

Royal Thai Marine Corps, Lucht en het Commando Kustverdediging en een eenheid van de Naval aan deze oefening deelnemen.

De land- en zeeoefeningen zijn gepland van 27 februari tot 17 maart en veldoefeningen van 20 maart tot 12 mei

Naast defensietraining zal er ook een door een schip gelanceerde Harpoon Block 1C- raket van HTMS Prachuap Khiri Khan in de Andamanse Zee zijn. De marine- oefeningen omvatten een breed scala aan marine- competenties, waaronder maritieme beveiligingsoperaties, rivieroperaties, oorlogsvoering in de jungle, het opruimen van explosieven, duiken en berging, zoek- en reddingsacties, maritieme patrouilles en verkenningsluchtvaart. 

De matrozen worden ook geïnstrueerd in strategieën om intelligentie en cybercriminaliteit te beheren. Bovendien zijn ook het Thais Maritiem Commandocentrum, de Koninklijke Thaise Leger en de Koninklijke Thaise Luchtmacht uitgenodigd om deel te nemen aan de marine- oefening om aanvullende militaire training te geven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!