Inbreker bezoekt het huis van een Amerikaanse expat in Pattaya en steelt zijn Rolex-horloge

PATTAYA:- Een dief brak in in het huis van een buitenlandse man in Pattaya en stal zijn dure Rolex-horloge en bedrag van 1,800 baht aan contant geld.

Een tot nu toe onbekende dief heeft ingebroken in het huis van een Amerikaanse staatsburger, welke alleen geïdentificeerd met zijn voornaam Sal werd. Het huis van de Amerikaan is gelegen in het wijkgemeente Nongprue van Pattaya.

De dief, die nog moet worden gearresteerd, stal een duur Rolex-horloge en ongeveer 1,800 baht contant geld uit het huis. De exacte contante waarde van het horloge is niet vrijgegeven door de politie van Pattaya.

Het buitenlandse slachtoffer deed onmiddellijk aangifte bij de politie toen hij zich realiseerde dat zijn klokje was gestolen en voegde eraan toe dat het incident snel plaatsvond en niet leek te zijn vastgelegd op cameratoezicht thuis.

De autoriteiten van Pattaya proberen de verdachte op het moment van schrijven te vinden en nemen afdrukken van vingers.

Het slachtoffer heeft er bij de politie van Pattaya op aangedrongen om straatcamera’s in het gebied te bekijken om te proberen de verdachte te vinden die de plaats delict verlaat en hoopt dat het incident zo snel mogelijk wordt opgelost, eraan toevoegend dat een positieve resolutie het vertrouwen van mensen in veiligheidsmaatregelen zal helpen herstellen in Pattaya.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!