In Thailand staan er meer dan 25.000 bedden klaar voor Covid19 patiënten

~VAN DE BOVENSTE PLANK~
(Van de beste kwaliteit)

THAILAND:- Om het toenemende aantal Covid-19-patiënten te behandelen, is de regering van plan om meer dan 25.000 bedden te voorzien in veldhospitalen en ziekenhuizen in het hele land.  

Volgens de plv. regeringswoordvoerster Ratchada Thanadirek kunnen 1250 bedden worden bezet in vier veldhospitalen in Bangkok;  en er zouden nog eens 500 bedden zijn.  Het ministerie van Hoger Onderwijs, Wetenschap, Onderzoek en Innovatie dringt er bij universiteiten in het hele land op aan om veldhospitalen op hun terrein te openen.  Tot nu toe zijn er 12.822 bedden in 37 veldhospitaals beschikbaar.  

Bovendien heeft het ministerie van Defensie meer dan 5.000 bedden in Bangkok en andere provincies. 

Om het gebrek aan bedden in veldhospitaals te helpen opvangen, heeft SCG tot dusver meer dan 4.000 van gerecycled papier laten maken en hebben deze bedden gedoneerd. Het duurt slechts 8 minuten om een bed te monteren en gaat 3 maanden mee en zou tot 100 kg dragen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!