In Thailand is weer bioscoopplezier mogelijk maar dan wel zonder popcorn

THAILAND:- Gisteren mochten de bioscopen in heel Thailand mochten hun deuren weer openen, op voorwaarde dat ze slechts 50 procent van de stoelen vullen en vóór 21.00 uur sluiten.

Volgens de voorschriften van het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA, moeten alle bioscoopbezoekers hun gezichtsmasker altijd ophouden en moeten ze minstens een meter van elkaar zitten.  In het theater zijn geen drankjes of snacks toegestaan.

Verschillende mensen kwamen gisteren in het centrum van Paragon Cineplex in Bangkok opdagen en de mensen die alleen kwamen kijken, moesten minimaal twee stoelen van anderen verwijderd zijn.

Personeel dat PBM-pakken droeg, bespoten ook stoelen met ontsmettingsmiddel tussen shows voor de veiligheid van mensen.

Behalve bioscopen staat de CCSA ook toe dat andere bedrijven, waaronder bibliotheken, musea, kunstgalerijen, nagelsalons, tattooshops, spa’s en massagesalons, vanaf vrijdag hun activiteiten in beperkte mate kunnen hervatten.

 De avondklok in donkerrode provincies is ook met een uur verkort tot 22.00 uur tot 04.00 uur, terwijl markten en gemakswinkels open mogen blijven tot 21.00 uur.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!