In Thailand is een vrouw aangeklaagd die zich voordeed als Cambodjaanse prinses

BANGKOK:- Een vrouw die beweert de Cambodjaanse prinses Kosoma Devi Norodom te zijn, heeft gisteren een klacht ingediend tegen een persoon die naar verluidt zich voordeed als haar tijdens een plaatselijk evenement op 19 maart, zo maakte de politie van Bangkok bekend.

De vrouw werd vergezeld door Thaise adviseurs en twee andere mensen die zich voordeden als de Cambodjaanse prinsessen Bupphani Norodom en Suphanari Norodom, de recherche van de afdeling Criminaliteitsbestrijding nam het proces-verbaal op.

De vrouw zei dat ze was uitgenodigd voor een evenement dat werd georganiseerd door de International Thai Woman Association op Soi Ratchakru in Bangkok, maar dat ze op 17 maart Thailand niet mocht binnenkomen vanwege een vervalsing in persoon, aldus de politie.

Volgens de politie verscheen volgens sommige mediaberichten een “look a like” op het evenement in plaats van prinses Kosoma.

De vrouw zei dat de berichten ook de reputatie van de koninklijke familie van Cambodja hadden geschaad, en daarom vroeg ze de politie om de betrokkenen te arresteren.

Het voorval wordt verder uitgezocht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: thailand.postsen 
Content: Olleke Bolleke in Thailand   
Bron: thailand.postsen.com 

Eén gedachte over “In Thailand is een vrouw aangeklaagd die zich voordeed als Cambodjaanse prinses”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!