In Songkhla raakte twee leden van de EOD dienst gewond bij het onschadelijk maken van een explosief

SONGKHLA:- Tijdens het onderzoek naar de plaats in het Chana-district van Songkhla, waar een visser zijn been verloor toen hij op een mijn stapte stapte, liepen twee explosievenopruimers op de onderzoekslocatie ernstige verwondingen op toen een andere bom ontplofte.

Ze waren onder toezicht van politie en soldaten in de buurt van een spoorbrug in de buurt van het district Ban Na aan het werk, waar de dag ervoor drie militanten waren gedood. De crime-scene was afgesloten voor een grondig onderzoek, evenals het kruispunt Nam Khem-Bo Ton Sae.

De twee medewerkers van de AOD  werden geïdentificeerd als khun Wisit Buasri en khun Soracha Anuyato, zijn opgenomen in een ziekenhuis.  Volgens khun Wangsati Udomdee, assistent-chef van het dorp Nam Khem, was de bom geplaatst langs het spoor, niet ver van de plaats waar een 44-jarige visser zijn been verloor.  De visser herstelt voorspoedig, aldus het assistent-dorpshoofd.

Afgelopen donderdagochtend werden 3 militanten in het Chana-district doodgeschoten toen ze probeerden uit een studiecentrum in een moskee te ontsnappen.  Ze stormden het gebouw uit en begonnen op soldaten te schieten, waardoor ze werden gedood.  Volgens de politie waren het gezochte criminelen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!