In Phuket zijn drie buitenlanders aangehouden wegens vermeende betrokkenheid bij de dood van een Russische vrouw

PHUKET: De politie heeft drie buitenlanders gearresteerd die met een Russische vrouw in het appartement aanwezig waren, toen de Russin afgelopen dinsdag van het balkon van een flatgebouw in Patong viel.  De mannen worden op beschuldiging van drugsgebruik vastgehouden terwijl het onderzoek voortduurt.

Majoor generaal Sermphan Sirikhong, hoofd van de politie van Phuket, zei dat de recherche aan het onderzoeken was of de dood van de 37-jarige vrouw een ongeluk was of moord.

Inmiddels zijn drie buitenlanders, twee mannen en een vrouw, werden op verdenking van drugs aangehouden, zo maakte het hoofd van de politie bekend.

Ze verbleven in dezelfde appartement van waaruit Evgeniia Smirnnova in de vroege uurtjes van dinsdag aan haar dood op Phra Baramee Road in Patong neerviel.

De drie verdachten zijn: Natalia Kosenkova, 35, een Russisch staatsburger;  Jamaal Antwaun Smith, 38, uit de Verenigde Staten;  en Ahmad Radi Mustafa Alatoom, 28, uit Jordanië.

De politie trof in het appartement een kleine hoeveelheid gedroogde cannabis aan, 1,10 gram.  Ze werden beschuldigd van samenspanning in het bezit van een verdovend middel van categorie 5 met de bedoeling om deze te gebruiken.  De Jordaanse man werd gearresteerd op de luchthaven van Phuket toen hij op het punt stond Phuket te verlaten.

De vier personen verbleven in appartement 706. Ze dronken alcohol en gebruikten cannabis voordat de dame naar beneden viel.  Op de vloer van het appartement werd óók een gebruikt condoom gevonden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand  
Bron: Bangkok Post 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!