In Pattaya zijn 2 honden dood aangetroffen, de eigenaar vermoedt vergiftiging

PATTAYA:- In de kustplaats Pattaya zijn twee trouwe viervoeters dood aangetroffen, de  eigenaar van de honden vermoedt dat ze vergiftigd zijn.  De honden, een goudgele Labrador van ongeveer 8 maanden oud en een pitbull van ongeveer 5 maanden oud werden dood aangetroffen voor het huis in de wijkgemeente Nongprue.

Bewoners ontdekten de honden schuim op de bek hadden en half in katzwijm lagen, de bewoners beweerden ook dat ze in de buurt een zak vol blauwachtige chemicaliën en vers vlees hadden gevonden.  De 21-jarige Nawin Pmee Khun, de eigenaar van de hond en de lokale bokser, diende een formele klacht in bij de politie over de zaak.  Khun Nawin vertelde dat iedereen die een hond ombrengt slecht is, waar uw nieuwsbeer zich gelijk achter schaart en voor de rechter moet worden gebracht.

 “Ik heb beide honden opgevoed sinds ze puppy’s waren.  Ze hebben nooit iemand kwaad gedaan of gebeten.  Ze blaften echter graag naar vreemden en beschermden ons eigendom en iedereen in de omgeving.  Hoe dan ook, dat is geen reden om een ​​dier kwaad te doen”, zo vertelde khun Nawin tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter.

Een andere hond, van een andere eigenaar, zou ook vergiftigd zijn, maar kon worden gered door tussenkomst van een dierenarts. 

Khu. Nawin en andere bewoners beweren dat honden in hun buurt eerder zijn vergiftigd.  De lokale bevolking zegt dat motordieven de honden mogelijk hebben gedood om te voorkomen dat ze blaffen en de eigenaren waarschuwen voor diefstal van hun motorfietsen.  De politie van Pattaya doet onderzoek naar het incident.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News  
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!