De provincie Buriram bedankt lieve Lisa voor het promoten van toeristische attractie in muziekvideo

Buriram:- Veel burgers in de provincie Buriram prezen afgelopen zaterdag popster Lalisa Manobal alias Lisa voor het tonen van het Phanom Rung Stone Castle in haar nieuwste videoclip “Lalisa”.

Lisa’s nieuwste videoclip werd afgelopen. vrijdag uitgebracht op het YouTube-kanaal van de Zuid-Koreaanse meidengroep ‘Blackpink’.  Het werd die nacht meer dan 100 miljoen keer bekeken.

Ondertussen werden Thaise elementen die in de muziekvideo waren verwerkt, geprezen door gebruikers van sociale media en werden één belangrijk onderwerp van discussie.

Khun Panuwat Ueasamarn, hoofd van Phanom Rung Historical Park, zei dat hij Lisa zou willen bedanken voor het promoten van het Phanom Rung Stone Castle, een toeristische attractie in haar geboortestad, bij mensen over de hele wereld.

Ondertussen beweerde khun Benjalak Setsuwan, een detailhandelaar bij Phanom Rung Stone Castle, dat het aantal toeristen dat de attractie bezocht sinds het begin van de Covid19 crisis erg laag was.

“Persoonlijk geloof ik dat meer toeristen de attractie zullen bezoeken nu de Covid19 beperkingen van de provincie zijn versoepeld”, zei hij.

Khun Lisa, is een Thaise rapper, zangeres en danseres gevestigd in Zuid-Korea.  Ze is lid van de Zuid-Koreaanse meidengroep Blackpink onder YG Entertainment.

Lisa is het enige Thaise lid van de groep en het nieuwe nummer is haar eerste solo, waar haar fans op hadden gewacht.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!