In Oost-Thailand voltrok zich een treurig ongeval, een 3 ton zware olifant werd geëlektrocuteerd

CHACHOENGSAO:-  Een ongeveer 10 jaar oude olifant werd op een rubberplantage in de provincie Chachoengsao met de elektrische draad nog in zijn bek geëlektrocuteerd. Een dierenarts haastte zich om het karkas te ontleden voordat het werd begraven in het Khao Ang Rue Nai Wildlife Sanctuary.

Gisteren (1 mei 2023) inspecteerde kolonel Preecha Nisaisom, hoofd van het politiebureau van Plaeng Yao in de provincie Chachoengsao, samen met andere relevante autoriteiten de plaats waar de wilde olifant werd geëlektrocuteerd gevonden in een rubberplantage die meer dan 300 rai besloeg.

De plantage is gelegen aan het einde van Lum Makham Village op Moo 8, Tambon Nong Mai Kaen en is eigendom van een particuliere zakenman.

De wilde olifant, waarvan de slagtanden beide ongeveer 30 centimeter lang waren, was ongeveer 10 jaar oud en woog ongeveer 3 ton. Hij lag morsdood op de grond met de elektrische kabel, nog in de bek.

Na ondervraging zei de 43-jarige rubbertapper Yot Nivatchanat dat het de nacht ervoor hevig had geregend, waardoor de stroom uitviel. Toen de regen rond 01.00 uur stopte, ging hij naar buiten om langs de hoogspanningslijn te kijken, in de veronderstelling dat er een boom was omgevallen.

Toen hij echter de locatie bereikte, ontdekte hij de dode olifant die was geëlektrocuteerd en waarschuwde hij onmiddellijk de politie.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: ผู้จัดการออนไลน์ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!