In ontbinding verkerend lichaam zonder hoofd langs het strand in Songkhla gevonden

SONGKHLA:- Een Thaise man die gisteren een ochtendwandeling maakte langs het strand in het hoofddistrict van Songkhla, stuitte op een macabere vondst: een ontbindend lijk op het strand, zonder een hoofd.  De 72-jarige man die het onthoofde lichaam ontdekte, dat zo ver was ontbonden dat het grotendeels uit botten bestond, bracht de politie onmiddellijk op de hoogte van de morbide vondst.

De man zei dat hij het lijk op het strand van het dorp Moo 3 zag liggen en aangifte deed bij de politie in Muang.  Een onderzoeker op het politiebureau stuurde politieagenten samen met artsen van het nabijgelegen Songkhla-ziekenhuis om het stoffelijke overschot op het strand te onderzoeken.

De onderzoekers konden niet veel vaststellen van het ernstig ontbonden onthoofde lichaam, dat half in het zand was begraven.  Alleen het bovenlichaam was zichtbaar, met nog maar een klein beetje vlees aan de botten.  De onderste helft van het lichaam was begraven onder het zand en het hoofd ontbrak.  In zo’n slechte staat waren ambtenaren niet in staat om het geslacht van het mysterieuze lichaam te identificeren of van één idee van hoe de persoon gestorven was.

De overblijfselen van het onthoofde lichaam werden naar het Songkhla-ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek en onderzoek, en de politie controleert de gegevens van vermiste personen om te proberen de identiteit van het op het strand gevonden lichaam te achterhalen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Assawin Pakkawan  
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand  
Bron: Bangkok Post  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!