In Noordoost Thailand zijn tientallen auto’s met valse kentekenplaten in beslag genomen

NAKHON RATCHASIMA:- De politie heeft gisteren in de Isaan 42 auto’s in beslag met vervalste kentekenplaten, belastingzegels en andere registratiepapieren in beslag genomen.

De inbeslagnames vonden plaats in acht provincies te weten, Chaiyaphum, Nakhon Ratchasima, Buriram, Yasothon, Si Sa Ket, Surin, Amnat Charoen en Ubon Ratchathani, zo maakte de commandant van de provinciale politie regio 3 gisteravond bekend.

De politie luitenant-generaal Somprasong Yenthuam zei dat de politie 42 auto’s met valse kentekenplaten, belastingzegels en registratiepapieren in beslag nam voor verificatie tijdens de recentelijke acties.  Drieënveertig mensen werden gearresteerd wegens vermeend gebruik van valse documenten en valsheid in geschrifte.

De actie volgde op een hardhandig optreden tegen vervalsers van officiële documenten in Bangkok door het Metropolitan Police Bureau.

Politie-generaal Somprasong zei dat de valse kentekenplaten, stickers en documenten werden gevonden op voertuigen die werden gebruikt om drugs, illegaal gekapt beschermd hout en andere illegale goederen af ​​te leveren.  Ze werden ook gebruikt voor andere misdaden. De voertuigen werden grotendeels door de bendes verworven door middel van fraude, ontduiking van douanerechten en op de zwarte markt.

Een set valse documenten voor een auto kostte op de zwarte markt ongeveer 15.000 baht, zo vertelde luitenant-generaal Somprasong van de politie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: komchadluek 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand
Bron: komchadluek.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!