In navolging van premier om van 3 maanden salaris af te zien, zijn nu ook ministers dit voorbeeld te volgen

~DIE HEEFT GEEN SCHEUR IN DE BROEK~
(Over voldoende financiële middelen beschikken)

BANGKOK:- Premier Prayut verklaarde gisteren op de nationale televisie dat hij van zijn salaris gedurende drie maanden zou afzien en dat het geld zou worden besteed aan pogingen om de COVID19crisis van het land in te dammen.

Vicepremier Prawit Wongsuwon, minister van Binnenlandse Zaken Anupong Paochinda en Khun Anutin Charnvirakul van het ministerie van Volksgezondheid volgende hem daarin.

Eerlijkheidshalve moet ik er wel bij vermelden dat de bovenstaande heren het voorbeeld van de gouverneur van Pathum Thani, Khun Chaiwat Chuenkosum volgen, die eerder deze week van zijn salaris afzag.

De artikelen vermelden niet hoeveel de gouverneur elke maand verdient, maar The Nation  merkt op dat het hoogste salaris voor een provinciale gouverneur in Thailand 76.800 baht is, persoonlijke toelage niet meegerekend en absoluut niet het bedrag waar gisteren MEE geschermd werd.

Na hun vrijgevige aankondiging om drie maanden van hun salaris te doneren ter ondersteuning van COVID-19-bestrijdingsinspanningen, besloot het Het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA,  strenge ziektebestrijdingsmaatregelen op te leggen, waaronder reisbeperkingen om het aantal nieuwe dagelijkse COVID-19-gevallen binnen 2  4 weken.  

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The PattayaMail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!