Straatmadelief op de beach road van Pattaya ript een nietsvermoedende Duitse toerist

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- De 68-jarige Thomas, een Duitse toerist, legt aan de politie uit hoe hij het slachtoffer werd van een warme omhelzing op de beach road van Pattaya, een criminaliteit waarbij een toerist wordt belaagd en beroofd door een strandprostituee is iets waar we al bijna twee jaar niet meer van hebben gehoord.

Nu het grootste deel van het uitgaansleven van de stad gesloten is en in duisternis gehuld,  is het nog steeds een wonder dat passiemisdrijven tegen toeristen nog steeds wijdverbreid zijn in onze stad.

Maar zoals ze zeggen, er zijn kansen in tijden van crisis en er is geen rust voor de goddelozen.

Eerder deze week werd de politie in de late avonduren opgeroepen om een ​​radeloze man te redden die in Soi 13/1 op Pattaya Beach Road overvallen was.

De politie arriveerde ter plaatse en trof de heer Thomas aan, een 68-jarige Duitse toerist in shock en nood en niet kon geloven wat hem overkomen was.

Thomas vertelde de politie dat hij een ontspannen wandeling maakte langs de grotendeels donkere en verlaten soi toen hij werd aangesproken door een uitdagend gekleed meisje dat seksuele avances naar hem maakte.

De “hug truc” gebeurde op Pattaya Soi 13/1, waarover Thomas vertelde : “Het meisje kwam dicht bij me en sloeg haar armen om me heen, streelde mijn lichaam terwijl ze me haar seksuele diensten aanbood.  Ik kan me nog goed herinneren dat de vrouw een oranje minuscule topje droeg dat zich aan haar borsten vastklampte en een heel, heel  kort blauw rokje droeg

 “Ik weigerde haar seksuele avances en maakte me los uit haar intense omhelzing en haastte me naar mijn motor.  Toen ik bij mijn fiets kwam, merkte ik dat mijn portemonnee met 15.000 baht ontbrak.  Ik realiseerde me meteen dat de straatmadelief mij geript had.”

Het politieteam onder leiding van Pol.  Kapitein Amornthep Petchtim begeleidde Thomas op 7 juli naar het politiebureau van Pattaya om een ​​officieel rapport van het incident in te dienen.  Ondertussen worden opnames van alle CCTV-camera’s in het gebied onder de loep genomen op zoek naar aanwijzingen en de identiteit van de verleidelijke criminele dame.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The PattayaMail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!