In memoriam Richard van der Hoek

~ RICHARD VAN DER HOEK~

Geb. 21-10-1953
Den Haag
Overl. 10-11-2023
Den Haag

Zojuist hebben wij van zijn Thaise vriendin Nichakan Pink het trieste nieuws vernomen dat Richard afgelopen nacht op 70- jarige leeftijd is overleden.

Richard was in april naar Nederland geweest voor een prostaat-operatie en was na de behandeling vrij snel terug naar Thailand gevlogen.  De pijn hield niet op zodat Richard in September besloot weer naar Nederland te gaan omdat de Thaise artsen hem niet adequaat konden helpen.

In Nederland gekomen is hij naar het ziekenhuis gegaan en heeft daar covid opgelopen, bij onderzoek kwam aan het licht dat hij een hartoperatie nodig had, ten gevolge van covid had hij hoge koorts .

Richard heeft toen aangegeven dat hij wilde stoppen met de medicatie en dat medische hulp voor hem niet meer hoefde . Afgelopen nacht is hij in het ziekenhuis bezweken . 

Wij herinneren Richard als een introverte man met een ruimhartig instelling, die graag van gezelligheid genoot en zeer zorgzaam was voor zijn Thaise vriendin Nichakan Pink, haar zoon Sae Lim en haar dochter Isaraporn Saelim.

Olleke Bolleke wenst zijn familie, vrienden en kennissen alle sterkte toe bij het verlies van deze lieve man 

Olleke Bolleke in Thailand

Eén gedachte over “In memoriam Richard van der Hoek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!