‘Vape Escape’ in Centraal-Thailand, het ATP neemt een enorme hoeveelheid E-sigaretten en bijbehorende parafernalia in beslag

THAILAND:- De provincie Ayutthaya was deze week het decor van een grootschalig optreden tegen illegale goederen. Thaise agenten van de Anti Trafficking In Persons (ATP) stormden een particulier distributiecentrum in Bang Pa-in binnen en namen een enorme hoeveelheid E-sigaretten, e-vloeistoffen en bijbehorende apparatuur in beslag. 

Deze operatie leidde tot de inbeslagname van 60.500 eenheden smokkelwaar, waarbij de totale waarde van de in beslag genomen goederen meer dan 10 miljoen baht bedroeg.

Deze aanzienlijke inbeslagname was het resultaat van een tip van een anonieme informant, die de ATP-autoriteiten op de hoogte bracht van de illegale operatie. De informant had specifiek melding gemaakt van de smokkel en distributie van gesmokkelde e-sigaretten, e-liquids en bijbehorende apparatuur uit buitenlandse bronnen aan het particuliere distributiecentrum in kwestie.

ATP-agenten reageerden snel op deze tip en namen contact op met de eigenaren van het distributiecentrum om een ​​inspectie van de vermeende smokkelwaar te organiseren. Bij de huiszoeking kwamen 29 dozen vol betwiste artikelen aan het licht. De totale waarde van deze smokkelwaar overschreed het forse bedrag van 10 miljoen baht, zo meldde een lokale reporter.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!