De kogel is door de kerk, de horeca in Pattaya is vanaf 15 december geopend tot 04.00 uur

PATTAYA:- Khun Dhamrongkiat Pinitkarn, secretaris van de vereniging entertainment- en toerisme Pattaya, juichte het besluit om de openingstijden van het nachtleven te verlengen, en benadrukte de positieve economische impact die dit zal hebben op bedrijven, werknemers en lokale ondernemers.

In reactie op de recente aankondiging van premier Srettha Thavisin waarin plannen worden geschetst om de openingstijden van uitgaansgelegenheden, waaronder bars en clubs, uit te breiden tot 04.00 uur, is Pattaya klaar voor een mogelijke verschuiving in de nachtelijke economie. Het doel is om zowel lokale als internationale toeristen aan te trekken door beter aan te sluiten bij hun nachtelijke voorkeuren.

Pattaya, bekend om zijn levendige nachtleven en 24-uurs entertainmentscene, nodigt reizigers van over de hele wereld uit die op zoek zijn naar een energieke nachtelijke ervaring. De huidige sluitingstijden, die doorgaans rond 01.00 uur sloten, beperkt echter de verkenning voor nachtbrakers die er de voorkeur aan geven tot in de vroege ochtenduren te genieten.

Premier Srettha benadrukte de noodzaak om zich aan te passen aan de gewoonten van internationale toeristen, met als doel Pattaya concurrerender te maken met andere toonaangevende toeristische bestemmingen in de wereld. De voorgestelde wijzigingen die op 15 december ingaan, zullen naar verwachting een meer accommoderende omgeving bieden voor bezoekers die vaak later op de avond op pad gaan.

Hoewel uitgaansgelegenheden, met name bars en clubs, hun enthousiasme uiten over de mogelijke verschuiving, erkennen zij de noodzaak om aan de regelgeving te voldoen om de lokale bewoners zo min mogelijk te hinderen en de veiligheid van toeristen te waarborgen. Zorgen over geluidsoverlast en mogelijke gevolgen voor dagbesteding worden ook zorgvuldig overwogen.

Op het gebied van nachtelijk toerisme probeert Pattaya, vaak geprezen als een mondiale mijlpaal, te concurreren met andere topbestemmingen die een langer nachtleven bieden. Landen in Europa, zoals Italië en Frankrijk, staan ​​toe dat vestigingen tot 06.00 uur open blijven, terwijl plaatsen als Korea en Hong Kong bekend staan ​​om hun levendige nachtelijke taferelen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!