In de Thai Royal Gazette stond de verkiezingsaankondiging gepubliceerd voor de gouverneur van Bangkok en de burgemeester van Pattaya

THAILAND:- In de Thaise Staatscourant, voor de degenen die dat nog niet weten, ook wel de Thaise Royal Gazette genoemd stond gisteren de aankondiging van de verkiezingscommissie met betrekking tot de verkiezing van de Bangkok Metropolitan Council en de gouverneur van Bangkok en de verkiezing van de gemeenteraad van Pattaya en de burgemeester van Pattaya gepubliceerd.

Vorige week, de verkiezingscommissie had officieel de datum van de verkiezing op zondag 22 mei bevestigd.

De (nieuwe) kandidaten voor verkiezingen kunnen zich van 31 maart tot 4 april aanmelden om aan deze verkiezingen mee te doen, dit in overeenstemming met het verkiezingsplan van de Bangkok Metropolitan Administration en Pattaya Administration.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!