Khun Sonthaya Khunplume gaf op de laatste dag als burgemeester van Pattaya zijn secretaresse de opdracht een belangrijke vergadering te leiden

PATTAYA:- Gisteren heeft de burgemeester van Pattaya, Sonthaya Khunplume, op zijn laatste officiële dag als burgemeester, zijn secretaresse de opdracht gegeven om een ​​vergadering voor te zitten om het elektrische systeemontwikkelingsproject aan de voorkant van Pattaya Central Pattana Mall te leiden.

Eerder deze week zat Khun  Worapot Pongphalee, de secretaris van de burgemeester, in het stadhuis van Pattaya een vergadering voor als vervolg op de eerste fase-update van het ontwikkelingsproject voor elektrische systemen aan de voorkant van Pattaya Central Mall, waar vele ambtenaren aanwezig waren.

De vergadering werd afgesloten met de voorbereiding van de aanleg van een ondergronds elektriciteitskabelproject aan de voorkant van Pattaya Central Mall, het elektriciteitsdistributiesysteem dat aan de voorkant van het winkelcentrum van de Third Road zal worden gebruikt, en het verzoek om toestemming te verlenen voor de ondergronds brengt van elektriciteitskabels op de South road van Pattaya

Er zijn echter nogal wat andere lopende zaken die eerst moeten worden afgehandeld voordat het bovengenoemde project kan beginnen, zoals de bestrating en vele gaten en kuilen aan de voorkant van Pattaya Central Mall. Volgens de schatting van de ambtenaar zullen deze zaken in mei worden afgerond, net op tijd voor de nieuw benoemde burgemeester bij de verkiezingen van mei.

Ten slotte zullen er op 5 april  werkzaamheden plaatsvinden om oude communicatiedraden op de Lan Pho Na Kluea-markt naar de regeringsspaarbank te verwijderen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!