Twee motorrijders die een jongeman in Oost-Pattaya hebben aangevallen, melden zich op het politiebureau van Pattaya

PATTAYA:- Twee motorrijders die eerder deze week een jongeman in Oost-Pattaya hadden aangevallen, hebben zich op het politiebureau van Pattaya gemeld.

Eerder deze week werd een 21-jarige man in het openbaar door wat door getuigen werd beschreven als een gewelddadige aanval door twee mannen op een zware motoren.

De twee verdachten zouden zichzelf eergisteren op het politiebureau van Pattaya hebben gemeld waarbij ze bekenden dat zij degenen waren die een jonge man in het openbaar aanvielen in de wijkgemeente Nong Prue.

De arrestatie werd echter pas vanmiddag bekendgemaakt door de politie in Pattaya.

Khun Krailas, achternaam niet genoemd door de politie, één van de verdachten, gaf toe dat hij het slachtoffer kende en dat ze eerder ruzie hadden over hun grote motoren (dit was ook de eerste veronderstelling van de politie).

Op de dag van de aanval vertelde een vriend van de khun Krailas hem dat het slachtoffer hem en zijn fiets uitlachte, wat khun Krailas woedend maakte om met een andere vriend naar het slachtoffer te rennen en hem een flink paar meppen te geven.

De twee verdachten zijn beschuldigd voor het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel en zitten in de politiecel tijdens het verdere onderzoek.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!