De ernstige Covid19 uitbraak in de gevangenis van Narathiwat is over het hoogtepunt heen

~GOED BEGONNEN IS HALF GEWONNEN~
(Wat niet aangevangen wordt komt ook nooit af)

NARATHIWAT:- Alle functionarissen en gevangenen die in de Narathiwat gevangenis Covid19 virus hadden opgelopen, zijn hersteld, zo maakten de gevangenis functionarissen aan de media bekend.

Om de verspreiding van de ziekte tegen te gaan, werden ambtenaren en gevangenen geïnstrueerd om strikt de maatregelen te ondergaan die waren uitgevaardigd door het departement van penitentiaire inrichtingen en de publieke gezondheidsdienst van Narathiwat.

De gevangenisautoriteiten van Narathiwat bedankten de gouverneur Jessada Jitrat van Narathiwat, de overheidsinstanties en het publiek voor hun aanmoediging en steun tijdens de crisis in de gevangenis.

 “We willen dat iedereen de Covid-19-crisis veilig overwint”, zo maakte de gevangenisautoriteiten aan de pers bekend.

Volgens een rapport van het departement van penitentiaire inrichtingen van zondag, bedroeg het totale aantal Covid-19-gevallen 336, waarvan 32 ambtenaren en 304 gevangenen.

Alle functionarissen en 301 gevangenen waren hersteld, twee gevangenen waren hersteld en vrijgelaten en één gevangene was overleden.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!