In de donkerrood gekeurde gebieden van Thailand worden de staatsbanken in winkelcentra gesloten

BANGKOK:- Filialen van de staatsbanken in winkelcentra of warenhuizen in de 13 donkerrode provincies, waaronder Bangkok, worden vanaf vandaag, dinsdag 20 juli tot nader order gesloten.  

Volgens de overheidsvereniging voor financiële instellingen (GFA) is de sluiting in overeenstemming met de aanscherping van de beperkingen door het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA,  om de pandemie in de donkerrode zones in te dammen.  

Staatsbanken zijn onder meer Government Savings Bank, Government Housing Bank, Bank of Agriculture and Agricultural Cooperatives, Export-Import Bank of Thailand, Islamic Bank of Thailand, SME Development Bank en Thai Credit Guarantee Corporation (TCG).  

De filialen in winkelcentra of warenhuizen in andere gebieden zullen om 17.00 uur sluiten.  Individuele filialen die zich niet in winkelcentra of warenhuizen bevinden, bedienen hun klanten tot 15.30 uur.  

De vestigingen in de drie meest zuidelijke provincies van het land – Narathiwat, Pattani en Yala – zullen om 15.00 uur BA gesloten zijn.  

De maximaal gecontroleerde provincies zijn Bangkok, Chachoengsao, Chonburi, Nakhon Pathom, Nonthaburi, Narathiwat, Pathum Thani, Pattani, Ayutthaya, Yala, Songkhla, Samut Prakan en Samut Sakhon. 

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olivier B. Bommel, een heer van stand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!