In de buurt van Pattaya, in het district Huay Yai staat een nieuwe hi-tech stad gepland

PATTAYA:- Het landelijke provinciale district Huay Yai, op 20 minuten rijden van Pattaya, is gekozen als de locatie van de eerste slimme stad in de Chonburi regio.  Het kabinet heeft het 10-jarige initiatief goedgekeurd dat negen vierkante mijl beslaat en 37 miljard dollar zal kosten.  

Het project valt onder de opdracht van de Eastern Economic Corridor, een internationaal investeringsagentschap dat al enorme veranderingen teweeg heeft gebracht in Chonburi en twee aangrenzende provincies.

Dr. Kanit Sangsubban, de secretaris-generaal van de EEG, zei dat de stad een import- en exportknooppunt zou zijn voor wereldwijde financiën, precisiegeneeskunde, de nieuwste hi-tech industrieën, robotica, ontwikkelingen op het gebied van schone energie en 5G-technologieën.  Hij wees erop dat de EEG al delen van de infrastructuur van Oost-Thailand heeft getransformeerd, waaronder snelwegroutes, ringwegen, strandaanwinningsprojecten en havenfaciliteiten van Pattaya.

In het oosten van Pattaya is al een medische stad in aanbouw

Andere ontwikkelingen die verband houden met de slimme stad, zijn onder meer een medische stad van een miljoen vierkante meter die nu wordt gebouwd aan het Mabprachan-meer en strategisch is geplaatst in de buurt van twee luchthavens, twee diepwaterhavens en de stad Pattaya met al zijn attracties.  

LEES OOK> https://ollekebolleke.info/de-kustplaats-pattaya-is-bezig-een-volwaardige-medische-stad-te-worden-waar-geen-ziekenhuis-ontbreekt/

Het wordt inderdaad duidelijk dat de toekomst van Pattaya ligt in het fungeren als een belangrijke vrijetijdsbasis voor een enorm geïndustrialiseerd achterland en als een toevluchtsoord voor internationale toeristen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!