In Chonburi zijn twee  vermeende drugsdealers gearresteerd met 17,000 methamfetaminepillen in hun bezit

CHONBURI:- Naar verluidt is er eerder deze week in het Phan Thong district een vriendenstel gearresteerd met 17,000 methamfetaminepillen in hun bezit.

Een team van de provinciale politie van Chonburi heeft de khun Rittikrai Dokjan, 33, en khun Pattaraphon Sangemjit, 26, in het Nong Hong-subdistrict, Phan Thong gearresteerd.

Bij hen werden 17,000 methamfetaminepillen in beslag genomen. De kosten van de drugs zijn volgens de politie van Chonburi meer dan een miljoen baht waard. Beide verdachten worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

De twee verdachten hebben naar verluidt aan de politie toegegeven dat de stijgende kosten van levensonderhoud hen ertoe hebben gebracht dit te doen. Ze voegden eraan toe dat ze de drugs voornamelijk aan arbeiders en tieners verkochten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Wisarn Sangjaroen
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Top Nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!