In Chiang Mai is het “Het Chiang Mai Zoo Aquarium” na een grondige renovatie heropent 

CHIANG MAI:- Het Chiang Mai Zoo Aquarium, ook wel bekend als de ‘Zee bovenop de berg’, heeft vandaag na meer dan een jaar renovatie zijn deuren voor toeristen heropend.

Er werd een investering van bijna 30 miljoen baht gedaan om zowel de buitenkant als het interieur van het tentoonstellingsgebouw te renoveren, inclusief de zoet- en zoutwaterdierentanks, die zich uitstrekken tot 133 meter.

De renovatie omvatte ook het upgraden van de levensondersteunende systemen voor honderden vissoorten, met name de 30-koppige haaienpopulatie, een hoogtepunt van het Chiang Mai Aquarium, waardoor een betere gezondheidszorg voor hen wordt gegarandeerd.

De directeur van de Zoölogische Organisatie van Thailand verklaarde dat het Chiang Mai Aquarium belangrijke mondiale locaties onder water heeft nagebootst om natuurbehoud te bevorderen en bij te dragen aan het terugdringen van de opwarming van de aarde.

Hij sprak zijn vertrouwen uit dat de nieuwe renovaties toeristen zullen aantrekken, vooral tijdens het Songkran-festival deze maand. 

Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: TNA News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!