In beslag genomen katten van de vrouw van “Kook Rayong” zullen onder de hamer komen

~ONDER DE HAMER KOMEN~
(Op een veiling verkocht worden)

RAYONG:- De activa die door de politie in beslag worden genomen van criminele netwerken, die vervolgens aan het publiek worden geveild, omvatten meestal meubels, auto’s en soms land en eigendommen.  

Gisteren heeft de politie van Rayong zes katten in beslag genomen, samen met 35 miljoen baht aan activa waarvan wordt vermoed dat ze verband houden met een groot drugsnetwerk in Rayong.  De katten zullen worden geveild door de Thaise politie.  Een kat met luipaardachtige aftekeningen zou grote belangstelling uit de Thaise katten-wereld trekken.

De politie deed een inval in het huis van een bewoner in het district Klaeng, die ervan verdacht wordt verbonden met een drugsnetwerk van Soradet Sonsiri alias “Kook Rayong”die al de tralies zit en zijn zonden overdenkt. De politie arresteerde de Khun Tathep Arun die tijdens de inval in het huis was.

De katten zijn eigendom van de vrouw van Khun Soradet, die al enkele maanden op de vlucht geslagen is, in de hoop aan de lange arm van de Thaise politie te ontkomen.

In het artikel van Thai PBS World, waar uw nieuwsbeer dit nieuwsfeit las, staat niet geschreven waar en wanneer de de katten worden geveild, wel zouden de katten een veterinaire controle het Department of Livestock Development krijgen voordat ze worden geveild.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thai PBS
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: Thai PBS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!