De vaccinatie met het AstraZeneca start vandaag in Thailand, premier Prayut mag als eerste!

~VOOR DE DUIVEL NIET BANG ZIJN~
(Nergens voor vrezen)

BANGKOK:- Thailand begint vandaag met de vaccinaties met AstraZeneca’s Covid-19-preparaat.  Premier Prayut Chan-o-cha en kabinetsleden zullen als eerste worden gevaccineerd nadat vaccinaties afgelopen vrijdag plots werden uitgesteld vanwege bloedstolsels bij Europese ingezetene.

De tweede start van vaccinaties werd aangekondigd nadat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het Europees Geneesmiddelenbureau hadden bevestigd dat er geen verband was tussen het vaccin en bloedstolsels.  

Het vaccin zal door Dr.  Yong Poovorawan, virologiespecialist aan de Chulalongkorn Universiteit aan premier worden gegeven.

Verslaggevers mogen deze eerste vaccinatie niet bijwonen maar kunnen het wel volgen via een stream op de officiële Facebook-pagina van de Thaise regering, premier van het National Resilience Strategic Plan en het Algehele Vaccination Management Plan van de Ku Fah. 

De prikactie zal ook live worden uitgezonden op de pagina van de Minister van Volksgezondheid, Khun Anutin Charnvirakul

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Div. Thaise kranten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!