In Bangkok gaan meer bussen de weg op om de toename van het dagelijkse forensen te vervoeren

BANGKOK:- De Bangkok Mass Transit Authority (BMTA)heeft meer voertuigen toe aan haar in de stad rijdende bussenvloot toegevoegd nadat de lockdown versoepeling het aantal forenzen tot boven 400.000 passagiers per dag heeft doen stijgen.

Khun Panida Thongsuk, de adjunct-directeur van BMTA, zei dat de busmaatschappij ook de diensttijden heeft verlengd, waarbij de laatste bussen later dan 21.00 uur de remise bereiken.

De BMTA zal meer bussen voor de passagiers gaan inzetten die tot 20.00 uur moeten werken, zoals winkelcentra, winkelcentra en gemeenschapswinkelcentra.

Khun Panida vertelde dat na de versoepeling van de lockdown-maatregelen het aantal dagelijkse forenzen is gestegen van gemiddeld 300.000 naar 400.000.

Khun Panida liet weten dat de BMTA alle viruspreventiemaatregelen nauwlettend volgt  en dat hun 13.000 personeelsleden of 95 procent zijn ingeënt tegen Covid-19.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!