In 7 districten in Nakhon Ratchasima mag in de restaurants weer alcohol geschonken worden

NAKHON RATCHASIMA:- De provinciale commissie voor overdraagbare ziekten van Nakhon Ratchasima heeft in principe ingestemd met de heropening van zeven districten als proefgebieden voor toerisme – Mueang, Pak Chong, Chalermprakiat, Chokchai, Sikhio, Wang Nam Khiao en Phimai, zo liet de vice-gouverneur van de provincie, Chusak Chunkoh, gisteren een vergadering van het provinciale Covid19 commandocentrum aan de Thaise media weten.

In de zeven districten mogen restaurants tot 22.00 uur alcoholische dranken schenken, maar restaurants moeten eerst toestemming krijgen om aan de SHA-normen te voldoen, onderwijl blijven de pubs, bars, karaokes, uitgaansgelegenheden en massagesalons gesloten.

Het Comité voor overdraagbare ziekten zal het voorstel van de gouverneur van Nakhon Ratchasima om de officiële aankondiging zo snel mogelijk te ondertekenen, bespoedigen.

De provincie heeft in totaal 32.875 gevallen en 256 doden gezien.  Ongeveer 1.195 mensen ondergaan nog steeds een behandeling en 31.424 zijn hersteld en naar huis teruggekeerd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand 
Bron: The Nation

Eén gedachte over “In 7 districten in Nakhon Ratchasima mag in de restaurants weer alcohol geschonken worden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!