Iedereen in Thailand is uitgenodigd om de verjaardag van Hare Majesteit Koningin Sirikit te vieren

BANGKOK:- De Thaise regering nodigt iedereen uit om de verjaardag van Hare Majesteit de Koningin-moeder op 12 augustus te vieren, met geplande ceremonies en activiteiten om Hare Majesteit te eren.

De Thaise regering heeft verschillende ceremonies en activiteiten gepland om de 90ste verjaardag van Hare Majesteit Koningin Sirikit, de Koningin-moeder, op gepaste wijze vieren.

Premier Gen Prayut Chan-o-cha zat de presentatie van het speciale embleem ter gelegenheid voor deze gelegenheid, waarbij overheidsinstanties en omroepen werd om het embleem te promoten en hun waardering voor Hare geliefde Majesteit daarmee uit te drukken.

De premier zei dat de vieringen dit jaar koninklijke goedkeuring hebben gekregen van Zijne Majesteit de Koning.  Vervolgens vroeg hij leden van de media om de koninklijke bijdragen van Hare Majesteit de Koningin-moeder te helpen promoten.

De premier zei dat er het hele jaar door activiteiten zullen plaatsvinden, echter wel allemaal onder strikte volksgezondheidsmaatregelen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: NNT News
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: NNT News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!