Verschillende provincies in Thailand staat de komende dagen een onstuimige week te wachten 

THAILAND:- Voor het grootste deel van het land is er deze week meer regen met windstoten voorspeld, met zware verspreidde regenbuien in het noorden, noordoosten, oosten en de westkust van het zuiden.

De Thaise Meteorologische Afdeling heeft dit weertyoe toegeschreven aan een lagedrukgebied dat zich boven boven-Vietnam en de Golf van Tonkin en de moessontrog in Myanmar, boven-Laos, Noord- en Noordoost-Thailand bevindt.

Het zorgt er ook voor dat de regen word veroorzaakt door de versterkende zuidwestelijke moesson boven de Andamanse Zee, Thailand en de Golf van Thailand.

De bewoners in overstromingsgevoelige gebieden zijn gewaarschuwd voor ernstige omstandigheden die vanaf vandaag tot zaterdag kunnen leiden tot plotselinge overstromingen en overstromingen.

De windgolven in de bovenste Andamanse Zee zullen naar verwachting 2 tot 3 meter hoog zijn en zelfs hoger tijdens onweersbuien.  Schepen in het bovenste Andaman-gebied moeten voorzichtig te werk gaan, terwijl kleine boten tot zondag aan de wal moeten blijven.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: TMD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!