Een nachtje slapen in een hotel in Chiang Mai kost U slechts 1 baht, maar is slechts tot 31 oktober mogelijk

CHIANG MAI:- Een hotel in Chiang Mai heeft wel een hele ludieke actie bedacht en neemt een ongebruikelijke benadering om klanten aan te trekken en biedt kamers aan voor slechts 1 baht per nacht.

Het Harmonize Hotel-aanbod, gelanceerd in samenwerking met de Tourism Authority of Thailand (TAT) en de Robinhood-applicatie, heeft al furore gemaakt op sociale media.

Belangstellenden kunnen de code ​“CNX1” gebruiken om een ​​kamer te boeken voor slechts 1 baht per nacht als onderdeel van de ​“Robinhood Travel Good Deals”-aanbieding van 1 tot 7 augustus.  De arrangement aanbieding is geldig tot 31 oktober van dit jaar.

Het hotel met 77 kamers aan Chiang Mai-Lampang Road biedt ook 300 baht korting in het restaurant als onderdeel van de Robinhood-campagne.

Khun Saraswadee Asasapphakit, de directeur van TAT’s Noordelijk Regiokantoor, zei dat TAT en Robinhood het programma “Good Deals” hebben gelanceerd om toeristen in de tweede helft van het jaar terug naar Chiang Mai te lokken.  Het streven is om de bezettingsgraad van de lokale hotels te verhogen naar minimaal 55 procent.

Naast het 1-baht kamerarrangement bij Harmonize Hotel biedt de campagne ook tot 70 procent korting bij 45 andere deelnemende hotels in Chiang Mai voor boekingen gemaakt tussen 1 augustus en 7 augustus.

Het aantal aanbiedingen is beperkt tot 200 per dag en boekingen moeten vóór 31 oktober zijn verbruikt.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!