Huurder in Bangkok verlaat appartement in schokkende staat na 4 maanden geen huur te hebben betaald

BANGKOK:- De eigenaar van een luxe appartement deed een schokkende ontdekking toen hij de deur van van verhuurde appartement opende en deze vol rotzooi aantrof. De huurder, een mooie jonge vrouw, had de kamer voor vier maanden gehuurd en beweerde dat ze het niet kon schoonmaken omdat ze een borstvergrotingsoperatie had ondergaan.

Gisteren meldde de eigenaar van het high-end condominium via de Facebook-pagina ​“Morning Tales” dat hij de kamer voor een jaar had verhuurd aan een jonge vrouw voor 10.000 baht per maand. Het afgelopen jaar had de vrouw haar huur volgens afspraak betaald. Tussen februari en april betaalde de vrouw haar huur niet meer.

De eigenaar vroeg haar de huurachterstand te betalen of het appartement te verlaten, en de vrouw stemde ermee in haar schuld in termijnen af ​​te lossen.

Ondanks deze afspraken verdween de jonge huurder weer en kon de verhuurder haar niet bereiken. Uit bezorgdheid besloot de eigenaar de kamer te inspecteren en vond deze in erbarmelijke staat. In plaats van het eens zo nette appartement was de kamer veranderd in een opslagruimte vol afval – gebruikte maandverbanden, etensresten en zelfs een koelkast vol rottende spullen die krioelde van de maden. De badkamer was ook net een vuilnisbelt.

Toen ze opnieuw contact opnam met de huurder, zei de jonge vrouw dat ze de achterstand nog niet kon vereffenen en meer tijd nodig had. Ze verklaarde ook dat ze momenteel haar spullen niet kan ophalen vanwege haar recente borstvergrotingsoperatie. De verhuurder wilde echter niet langer wachten en drong aan op beëindiging van de huurovereenkomst. De jonge vrouw beweerde dat ze niet in staat zou zijn om haar bezittingen op te halen of snel te verhuizen.

De eigenaar vertelde haar dat alle bezittingen van de jonge vrouw in de gemeenschappelijke ruimte van het appartement waren opgeslagen en waarschuwde haar dat als ze ze niet opraapte, ze zouden worden weggegooid. Hoewel ze alle nodige informatie en instructies gaf, reageerde de huurder niet.

De huisbaas gaf toe dat hij geschokt was door de situatie en nooit had gedacht dat een knappe, mooie jonge vrouw zo zou leven. De eigenaar zei dat het hem deed denken aan iets dat alleen op het nieuws verschijnt en hij had nooit gedacht dat zoiets hem zou overkomen, zo meldde de Thaise krant Sanook News.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Sanook.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!