Hua hin heet de nieuwe hoofdcommissaris van politie hartelijk welkom

Hua Hin:- Politiekolonel Kampnat Na Wichai is officieel aangesteld als de hoofdcommissaris van het politiebureau van Hua Hin. De benoemingsceremonie vond gisteren op het bureau plaats. Aan het begin van zijn ambtstermijn betuigde hij zijn respect aan het plaatselijke heiligdom van beschermgeesten en vroeg om zegeningen voor zijn komende taken.

Als onderdeel van de ceremonie vond een officiële overdracht plaats toen de vertrekkende politiechef, kolonel Hongsaphrom Wisitthanachai, de vlag van het station aan kolonel Kampnat overhandigde, wat de overdracht van leiderschap en verantwoordelijkheid symboliseerde.

Kolonel Kampnat benadrukte het belang van het naleven van het beleid van het hoofdkwartier van de Koninklijke Thaise Politie. Hij sprak zijn toewijding uit aan het beschermen van de monarchie, het handhaven van de openbare orde, het terugdringen van de misdaadcijfers, het oplossen van drugsproblemen in Prachuap Khiri Khan, het oplossen van lopende zaken en het bevorderen van de eenheid en samenwerking binnen de politie.

Kolonel Kampnat drong er bij zijn officieren op aan zich volledig aan hun verantwoordelijkheden te wijden en benadrukte de noodzaak van discipline en effectieve resultaten in hun politiewerk. Zijn commandantschap belooft een gerichte aanpak van de wetshandhaving met als doel de veiligheid voor de inwoners van Hua Hin te verbeteren.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!