Houthandel in Pattaya vliegt in brand, miljoenen schade 

PATTAYA:- Een grote houthandel in de omgeving van Pattaya vloog gisteren, 22 april, in brand, resulterend in een geschatte schade van meer dan drie miljoen baht.

De brand werd om 16:00 uur uur gemeld bij het politiebureau van Banglamung. Tien brandweerauto’s haastten zich vervolgens naar de plaats van het incident in een houtwinkel genaamd Mai Je Nom in Nong Pla Lai.

De houthandel bevindt zich op een uitgestrekt stuk grond. Het vuur had de houtopslagruimte van de winkel, de personeelskamer, twee pick-ups en een motor al geheel verbrand toen de brandweer arriveerde, er waren geen meldingen van gewonden.

Onze stadsreporter nterviewde de winkeleigenaar, de 34-jarige khun Kraisorn Netket en kreeg te horen dat de brand in een personeelsruimte was ontstaan, dat grenst aan een opslagruimte vol met hout.

Khun Kraisorn en zijn medewerkers probeerden het vuur zelf te blussen, maar slaagden daar niet in, hoewel ze gelukkig op tijd enkele voertuigen uit de buurt van de vlammen konden halen. Het vuur sloeg snel over naar de opslagruimte, waarop de brandweer werd gebeld.

De politie van Banglamung ging de locatie inspecteren en meldde dat de geschatte schade ongeveer drie miljoen baht bedroeg.

De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!