Horeca exploitanten van de Walking Street in Pattaya willen dat de gemeente vaart zet bij het puinhopen aldaar

PATTAYA:- De uitbaters van het nachtleven van Walking Street zijn bijeen gekomen om de onvoltooide wegreparaties in hun wereldberoemde straat te bespreken en dringen er bij de relevante autoriteiten op aan het werk te hervatten en alles zo spoedig mogelijk in orde te brengen.

Khun Narit Petcharat, voorzitter van de Pattaya Walking Street Business Association, kwam samen met andere operators in het King Seafood restaurant bijeen, om de onvoltooide wegreparaties te bespreken ter voorbereiding op de verwachte aankomsten van toeristen als grensbeperkingen en Covid19 maatregelen zijn versoepeld.

Volgens de voorzitter waren de meeste toeristen, zowel voor korte als voor lange verblijven, in hun sas over het nachtleven in Walking Street, behalve de kuilen en gaten in het wegdek en het ontbreken va. straatverlichting. De voorzitter zei dat deze problemen klanten overlast bezorgden en dat hij vreesde dat dit ongerief de reputatie van Walking Street zou ruïneren.

Ten slotte drong Narit er bij de bevoegde autoriteiten op aan om hun onvoltooide projecten zo snel mogelijk te hervatten om tegemoet te komen aan de wens van de toeristen en om de bekendheid van Walking Street te behouden.

De autoriteiten hebben eerder gezegd dat ze verwachten dat de wegreparaties in Walking Street in augustus zijn voltooid, maar ondernemers op straat willen één snellere renovatie, de gemeente Pattaya moet echt één tandje bijzetten.

Een probleem dat de voltooiing van het project tegenhoudt, is dat Pattaya nog steeds géén officiële burgemeester heeft vanwege problemen met de stemming bij de vorige verkiezingen. De betrokken stembureaus zouden deze zondag 12 juni terugkeren naar de stembus om hopelijk dit probleem te verhelpen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!