Hondsbrutale dief steelt in Pattaya de portemonnee van een 50-jarige onderhoudsmonteur waarin een foto zat van zijn 20 jaar lang vermiste zoon

PATTAYA:- Een 50-jarige man in Huay Yai smeekt een dief zijn gestolen portemonnee terug te geven omdat daar voor hem een onschatbare foto van zijn zoon zit, die al 20 jaar wordt vermist.

De 50-jarige KhunApichit Jaruensuk, onderhoudsmonteur van beroep, vertelde tegen de lokale pers over de diefstal zien en presenteerde daarbij camerabeelden. 

Op camerabeelden steelt een man in een rood shirt de tas van Khun Apichet, deze hondsbrutale diefstal zou zich afgespeeld hebben in het subdistrict Khao Maikaeo voordat de dief er met een pick-up vandoor gaat. 

Op het moment van de diefstal was Khun Apichet bezig met het repareren van een wasmachine in de winkel, Apichet had de tas achtergelaten in de buurt van waar hij aan repareren was.

Ik was een wasmachine aan het repareren in een wasstraat achter een PTT-tankstation. Ik zette mijn tas in de buurt op een witte kast, op slechts enkele meters was ik bezig met mijn werkt. Op het moment dat ik even met de rug naar de kast stond, sloeg de dief toe, ik heb inmiddels aangifte gedaan bij de politie van Huay Yai.”

Het meest erge is, zo vertelde khun Apichit, is dat in mijn portemonnee in de tas één laatste foto van mijn zoon zat die al 20 jaar wordt vermist. Dit is de enige foto die ik van hem heb en is voor mij van onschatbare waarde. Het geld of de andere spullen in de tas interesseren me niet. Ik geef niet eens om het indienen van een aanklacht, ik wil alleen dat deze foto terugkomt. 

Als iemand de man die op camerabeelden herkent die mijn tas pikte of u bent die man, neem dan contact op met de Huayyai-politie op (+66) 38100713 en wees een vent en geef foto aan mij terug.”

De politie van Huayyai heeft ondertussen de beelden bekeken en sporen op van de pick-up die de verdachte gebruikte om de buurt van de winkel te verlaten en liet weten gestaag verder te gaan met hun onderzoek.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: komkhaotuathai
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: komkhaotuathai.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!