Honderden verwaarloosde katten gevonden nadat dorpelingen klagen over stinkend huis

~HIER WIL IK GÉÉN WOORDEN AAN VUIL MAKEN~
(Er niets eens over willen spreken)

PATHUM THANI:- De dorpsbewoner van Thanyaburi klaagden over een enorme stank bij drie huizen in dit dorp. Het dorpsbestuur nam een kijkje en trof honderden verwaarloosde katten kooien aan. De katten zijn duidelijk verwaarloosd aangezien er overblijfselen zijn van dode katten in de kooien met de katten die nog in leven zijn.  

De burgemeester van Rangsit, de Save Elephant Foundation en andere gerelateerde functionarissen hebben de huizen bezocht om de katten te helpen redden. 

De stichting is begonnen met het verhuizen van de katten uit 3 huizen.  Een van deze huizen is van een 82-jarige vrouw die vroeger bij de overheid werkte.  Tot nu toe zijn er 71 katten gevonden in haar huis.  Een ander huis is van een man en vrouw, beide 30 jaar oud.  De stichting vond 44 katten in het huis van het paar.  Dit brengt het totaal op 115 katten die uit de huizen zijn gered. 

 De katten zitten momenteel in een kattenhotel en kunnen eindelijk rondrennen nadat ze zo lang samen in kleine kooien hebben vastgezeten.  Er zijn meer katten verborgen op willekeurige locaties rond de huizen verborgen onder afvalhopen.  

De stichting heeft een grote rol gespeeld bij het redden van de katten van een zeer slecht einde.  Hoewel het erg triest is dat velen niet langer konden wachten, omdat er kattenresten in de huizen worden gevonden.  Ambtenaren willen een bericht sturen naar alle eigenaren van gezelschapsdieren om voor hun huisdieren te zorgen, aangezien dit gevolgen heeft voor het dier en de lokale bevolking in het gebied.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: khaosod
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!