Het as van de ambassadeur van de Oekraïne in Sattahip begraven

~BOOMPJE GROOT, PLANTERTJE DOOD~
(Sommige dingen hebben effecten die je niet kunt voorzien)

SATTAHIP:- Het as van de overleden Oekraïense ambassadeur in Thailand, Andry Beshta, is in de afgelopen week bij een avocadoboom op de Khao Bandai Krit-berg in het district Sattahip begraven.

De directe familieleden van de overleden ambassadeur namen deel aan de begrafenis dat onder toezicht van de directeur van Nong Nooch  Garden stond.

De Oekraïense ambassadeur stierf in de ochtend van 30 mei tijdens een vakantie met zijn zoon in Bunga Resort op het eiland Lipe voor de provincie Satun.  De ambassadeur was 45 jaar oud.

De directeur van Nongnooch Garden Pattaya, Khun Kampol Tansajja, zei dat de ambassadeur op 19 maart van dit jaar een avocadoboom op de berg had geplant.

“De ambassadeur besteedde aandacht aan het kweken van bomen omdat hij ontzettend van bomen hield”, zo vertelde khun Kampol.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Twitter
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!