Hond bijt in Centraal-Thailand een kind van 5 jaar bijna het oor af

PATHUM THANI:- Een bezorgde moeder deelde het schrijnende verhaal van haar 5-jarige zoon die werd gebeten door een hond uit een winkel in de buurt.

Het incident gebeurde toen de zoon van het gezin voor hun huis aan het spelen was met een houten stok in zijn hand. De jongen ging uiteindelijk naar binnen en zijn moeder merkte niet dat hij weer naar buiten ging.

Ze hoorde echter zijn geschreeuw en rende naar buiten om te zien hoe haar zoon werd aangevallen door een hond. De hond had haar zoontje in zijn gezicht, hoofd en oor gebeten. Een persoon in de buurt greep onmiddellijk in en stelde het kind veilig voor de agressieve hond.

De oudere broer van de jongen probeerde ook te helpen en werd in zijn been gebeten.

Na het incident werd het kind naar het ziekenhuis gebracht, waar bleek dat zijn oor gedeeltelijk was afgebeten en moest gehecht worden, naast verwondingen aan zijn gezicht en hoofd, zo las Uw nieuwsbeer in Siam Rath.

Later bracht de moeder de eigenaar van de hond op de hoogte, die een familielid was, en de eigenaar beloofde 10.000 baht aan schadevergoeding te betalen. Het geld werd overgemaakt nadat het kind uit het ziekenhuis was ontslagen.

Toen ze echter de verantwoordelijkheid van de eigenaar voor de medische kosten bespraken, beweerde hij dat hij de vergoeding al had betaald en drong er bij hen op aan de politie te bellen.

De moeder en haar oudste zoon hebben vervolgens aangifte gedaan bij de politie en dagelijks aangifte gedaan.

Er wordt nu heen en weer gesteggeld over medische kosten omdat de oudere broer erop staat om nog eens 200.000 baht te vragen.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!