Hof van Beroep in Bangkok verwerpt het verzoek om borgtocht van de populaire tv acteur “Toy Toy”

BANGKOK:- Acteur Thanapat Chanakulpisan alias “Toy Toy” die per ongeluk zijn vriendin vermoordde toen ze worstelden om een ​​mes, is borgtocht geweigerd.  Het hof van beroep stemde gisteren in met de uitspraak van de rechtbank van Minburi.

 Thanapat, die optreedt in de Thaise soapserie “It’s because of love, isn’t it?”, die ook de titel “Why R U” draagt, heeft naar verluidt bekend dat hij afgelopen vrijdag zijn vriendin, Chatsaran Suwannakit, om het leven gebracht.

De discrepanties in het verhaal blijven echter rondzoemen.  Nu meldt Bangkok Post dat Thanapat Chatsaran heeft vermoord in een “blinde woede”.  

Voorheen bevatte het verslag van de Bangkok Post over de moord verschillende details die afweken van andere verslagen.  Zo verklaarde Bangkok Post oorspronkelijk niet dat het Thanapat was die Chatsaran vermoordde en hun verslag over waar het mes werd gevonden week ook af van het verslag van The Nation Thailand.

Het verzoek om borgtocht van Thanapat bij de rechtbank van Min Buri werd gisteren afgewezen op grond van het feit dat er zware straffen op het misdrijf staan ​​en de verdachte een vluchtrisico vormde.

Nadat het eerste borgtochtverzoek was verworpen, diende de advocaat van Thanapat een verzoek in bij het Hof van Beroep.  Het hof van beroep was het echter eens met de afwijzing van de rechtbank van Minburi en zei dat de afwijzing “juist” was.

Khun Thanapat wacht momenteel op verdere juridische procedures in de strafgevangenis van Minburi. Zijn eerste detentieperiode duurt tot 18 augustus.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Diverse Thaise kranten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!