De letters van naamsvermelding van het hoofdkantoor van de Thaise Koninklijke Politie in Bangkok onleesbaar gemaakt

BANGKOK:- Vandalen hebben gisteren de letters bij de poort van het hoofdkantoor van de Thaise Koninklijke Politie onleesbaar gemaakt. Het vandalisme omvat het verwijderen van meerdere letters en het onleesbaar maken van bewegwijzering, zo stond in Thaise media geschreven.

Toen de Afdeling Forensische Wetenschappen van de Centrale Politie op de hoogte werd gebracht van het vandalisme, werd rond 21.00 uur personeel op pad gestuurd om de vernieling zelf te bekijken.  Ze verzamelden bewijsmateriaal, waaronder mogelijke vingerafdrukken van het bord voor het RTPO-hoofdkantoor in Bangkok.

In de pers stond geschreven dat de politie van de speciale afdeling een klacht heeft ingediend bij de politie van Pathumwan om een ​​officieel proces-verbaal te laten opstellen.  Welke gevolgen voor de vandalen kunnen kunnen zijn, is vooralsnog onbekend.

De vernieling van de naamsvermelding werd opgemerkt nadat pro-democratische demonstranten in de buurt van overwinningsmonument demonstreerden. De politie begroette hun burgerlijke ongehoorzaamheid daar met traangas, rubberen kogels en waterkanonnen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!