Hier wat details over de PRIDE-parade en het festival van morgen op de Jomtien Beach Road

PATTAYA/JOMTIEN:- Bent u klaar om uw steun voor diversiteit, inclusiviteit en gelijkheid te tonen? Dan kunt morgen een reeks niet te missen evenementen zijn op Jomtien Beach en het nabijgelegen Jomtien Complex gaan aanschouwen.

De parade zal een grote verscheidenheid aan demonstranten, muziek, praalwagens, festiviteiten, influencers, modellen, beroemdheden en meer bevatten en zal op de Chaiyapruek-kruising op Jomtien Beach morgen om 15:00 zich in de richting van het Jomtien complex begeven.

De parade marcheert vervolgens over Jomtien Beach Road pal langs het etablissement van Tik en Mathieu Corporaal, natuurlijk zullen deze uitbaters van het bekende Tuliphouse ook hun adhesie voor dit event tonen.

De parade zal naar schatting ongeveer drie uur duren, dus wat let u om achter een eerste rang’s tafeltje bij Tik en Mathieu plaats te nemen, zet uw roze bril op en geniet van deze (vaak) uitzinnige deelnemers.

Maar let op, het doorgaand verkeer moet de beach road wel vermijden, hoewel een deel van de weg open zal zijn voor verkeer.

Maar Ho Mo Ho……. wacht even, er is meer! Van 19:00 tot 22,00 uur organiseert SWING een brede reeks evenementen en festivals in het Jomtien Complex, met cabaret, muziek, dans, plezier, eten en meer voor iedereen.

Dit is altijd een erg populair evenement, dus kom naar buiten en laat trots dat u uw medemens respecteert.

Auke Boon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!