Het ziekenhuis van Nan Hospital installeert ATK-verkoop automaten voor het gemak

NAN:- Het ziekenhuis van Nan heeft gisteren zijn nieuwe antigeentestkit (ATK)-automaten voor openbaar gebruik geïnstalleerd te midden van het toenemende aantal Covid-19-gevallen in de provincie Nan.

De ziekenhuisdirecteur, Dr. Achara Laongnaulpanich, zei dat ze besloten hadden om de ATK-automaten te installeren zodat bezoekers zichzelf konden testen voordat ze patiënten ontmoeten.

Het doel van het ziekenhuis is om bezoekers gemak te bieden bij de toegang tot ATK’s en tegen de prijs van 100 baht per stuk.  Het is handig en gemakkelijk te gebruiken en zelfs een klein kind kan het bedienen, zei Achara.  De automaat heeft een touchscreen en gebruikers kunnen bankbiljetten insteken om ATK’s aan te schaffen.

De ATK-automaten kunnen het risico voor medisch personeel in het ziekenhuis verminderen, aangezien de machines tot 600 ATK’s per dag kunnen opslaan.  Ze zijn aangepast van normale automaten en krijgen veel aandacht van bezoekers, omdat ze zichzelf konden testen voordat ze het ziekenhuis binnengingen of de ATK mee naar huis nemen, zei de directeur.

De automaten zijn geplaatst aan de voorkant van Nan Hospital 1 en Nan Hospital 2 voor gebruik door het grote publiek.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: The Nation  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!