Het was weer bingo in Pattaya, het zevende Indiase slachtoffer van een gouddiefstal meldt zich bij de politie

PATTAYA:- Een “appetijtelijk uitziende” 28-jarige Indiase toerist verklaarde dat hij zijn gouden ketting ter waarde van 85.000 baht door twee vrouwen in Pattaya was gestolen, dit zou het zevende soortgelijke incident in de omgeving van Pattaya in een paar weken tijd zijn.

Sergeant majoor Saijai Khamchula van het politiebureau van Pattaya reageerde op een diefstalmelding van een gouden halsketting bij de ingang van Soi Pattaya.

Een 28-jarige Indiase toerist (LET OP, géén Indonesische toerist) Mr. Gourab Paul, die aangifte deed van de diefstal, hij vertelde de tegen politie van Pattaya dat terwijl hij met zijn vrienden terugging naar zijn hotel na een avondje stappen in Zuid-Pattaya, twee vrouwen hem omringden en hem intiem gezelschap aanboden. Een van de dames liep toen achter hem aan, ontdeed hem heimelijk van zijn gouden ketting waarvan hij zei dat hij 85.000 baht waard was, waarna zij als nachtvlinder in de duisternis verdween..

Khun Gourab vertelde tegen “Snelle Jelle, onze razende reporter dat hij probeerde de dames af te wimpelen, maar ontdekte later dat zijn gouden ketting was verdwenen, dus keerde hij terug en vond geen van de aanwezige verdachten.

Mr. Gourab verklaarde zeer teleurgesteld te zijn en zou zijn vrienden voor deze diefstal waarschuwen.  In eerste instantie zou de politie de beveiligingsbeelden bekijken om de daders zo snel mogelijk voor het gerecht te brengen.

Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand merkt bescheiden op dat dit de zevende keer is, van een dergelijke beroving, waarbij vooral Indiase toeristen werden beroofd.  De politie van Pattaya heeft al bezorgdheid geuit over de toename van misdaden die in Pattaya toenemen, aangezien het aantal toeristen toeneemt als gevolg van de recente heropening van het land voor toeristen. 

Olleke Bolleke merkt echter op dat sociale media en sommige personen die met verzekeringsclaimbedrijven werken twijfel hebben gezaaid over het aantal soortgelijke voorvallen, en hebben wetshandhavers gevraagd om CCTV-beelden volledig te beoordelen en de claims transparant te onderzoeken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN nieuws 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN nieuws

Eén gedachte over “Het was weer bingo in Pattaya, het zevende Indiase slachtoffer van een gouddiefstal meldt zich bij de politie”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!