Het Walk and Eat-festival in de wijkgemeente Naklua van Pattaya wordt begin februari hervat

PATTAYA:- Het 13e jaarlijkse Naklua Walk and Eat Festival in Pattaya wordt volgende maand hervat. De afdeling Public Relations van Pattaya City kondigde op 7 januari 2022 aan dat ze hadden besloten het Naklua Walk and Eat-festival uit te stellen uit voorzorg en bezorgdheid over het toenemende aantal gevallen van Covid19 besmettingen in Chonburi.

De afdeling Public Relations van Pattaya City heeft gisteren (25 januari) aangekondigd dat de Covid-19-situatie in Chonburi is verbeterd en als gevolg daarvan hebben functionarissen ermee ingestemd het festival begin volgende maand te hervatten.

Om de lokale economie een boost te geven, wordt het 13e jaarlijkse Naklua Walk and Eat-festival hervat van 5 februari tot 27 februari.  Het evenement wordt ieder weekend herhaald.

Het evenement biedt tientallen voedselverkopers en kraampjes in een oude marktstijl.  Het festival vindt plaats op Naklua Walking Street in de buurt van de politiepost van Naklua bij de Naklua-brug.  De wegen in de buurt zijn tijdens festivaltijden afgesloten voor verkeer van de politiebus van Naklua tot de Naklua-brug.

Voor meer informatie kunt u 24 uur per dag contact opnemen met het Pattaya Contact Center op 1337.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!