Het voortdurend afschieten van vuurwerk op het strand van Jomtien veroorzaakt voor menigeen slapeloze nachten

PATTAYA/JOMTIEN:- Feestvierende nachtbrakers steken om de haverklap vuurwerk af in de doorgaans rustige nachten op Jomtien Beach, wat geluidsoverlast en slapeloze nachten veroorzaakt voor zowel de bewoners als de toeristen.

Toeristen die Pattaya bezoeken en op zoek zijn naar ontspanning op Jomtien Beach, hebben geklaagd over de onophoudelijke vuurwerkexplosies die de nachtelijke rust in het gebied verstoren. Zowel hotelexploitanten, toeristen als omwonenden werden getroffen door het lawaai, wat leidde tot slapeloze nachten en groeiende frustratie.

Uw nieuwsbeer kreeg “Snelle Jelle” onze razende reporter zover om midden in de Jomtien Beach te bezoeken. Het gebied staat onder de jurisdictie van de stad Pattaya en de gemeente Na Jomtien. De resultaten brachten een zorgwekkende trend aan het licht waarbij straatverkopers in de late uren van de nacht actief vuurwerk verkochten aan nachtelijke feestvierders

Bewoners, die steeds bozer werden door de aanhoudende verstoring, hebben talloze klachten ingediend bij de relevante autoriteiten over de ongeoorloofde verkoop en het afsteken van vuurwerk. Hoewel de klachten zich opstapelen, hebben wetshandhavingsfunctionarissen nog geen inspecties uitgevoerd en geen beslissende actie ondernomen om het probleem op te lossen.

De gemeente Jomtien roept de relevante autoriteiten nogmaals op om dringend in te grijpen en de nodige maatregelen te nemen om de situatie onschadelijk te maken. Zowel toeristen als inwoners hopen wanhopig op een oplossing waarmee ze rustige nachten op Jomtien Beach kunnen doorbrengen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!