Het voetbalstadion van Pattaya gaat ook als een concertlocatie van wereldklasse gebruikt worden

PATTAYA:-In een opwindende ontwikkeling voor zowel muziekliefhebbers als toeristen gaat het voetbalstadion van Pattaya dat momenteel gebouwd wordt, ook fungeren als concertlocatie van wereldklasse. De aankondiging werd gedaan door de Khun Settha Thavisin, de premier van Thailand, tijdens zijn recente bezoek aan het gebied.

Volgens de premier zijn de belangrijkste kenmerken van de komende locatie:
1. Ruim gebied: 
Het stadion beschikt over een grote uitgestrektheid en biedt voldoende ruimte voor grootschalige evenementen. Na voltooiing zal het plaats bieden aan meer dan 20.000 mensen, waardoor het een ideale keuze is voor het organiseren van grote concerten.
2. Moderne infrastructuur: 
Het stadion zal worden uitgerust met ultramoderne faciliteiten. Van geluidssystemen tot zitopstellingen, elk detail wordt zorgvuldig overwogen om de concertervaring te verbeteren.
3. Gemakkelijk vervoer: 
Toegankelijkheid is een prioriteit. Gelegen in het hart van Pattaya, zorgt de locatie voor gemakkelijke toegang voor zowel lokale bewoners als toeristen. Goed verbonden wegen en openbaar vervoersmogelijkheden zullen een vlotte reis van en naar het stadion vergemakkelijken.

Premier Thavisin benadrukte wel het belang van grondige inspecties en voorbereidingen. Concreet moet het elektrische systeem rigoureus worden geëvalueerd om er zeker van te zijn dat het aan de eisen van grootschalige concerten kan voldoen. De verlichtingsinfrastructuur moet onder de loep worden genomen om verstoringen tijdens optredens te voorkomen. Daarnaast moeten de in- en uitvalswegen worden verbreed om de verwachte toestroom van concertbezoekers op te vangen.

“Door het voetbalstadion van Pattaya om te toveren tot een concertlocatie van wereldklasse,” aldus premier Thavisin, “willen we aanzienlijke inkomsten genereren uit toeristen die de provincie Chonburi bezoeken.”

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!