Een onwettig geplaatste muur op de Naklua road in Pattaya vormt een significant veiligheidsrisico voor voetgangers

PATTAYA:- Bewoners en toeristen meldden een gevaarlijk obstakel nabij Soi 18 aan de Pattaya-Naklua Road, waar een muur van een commercieel gebouw het trottoir blokkeerde, waardoor voetgangers gedwongen worden op de weg te lopen.

Deze situatie leidde tot grote zorgen over mogelijke ongelukken, vooral omdat er veel openbaar vervoer, tourbussen en particuliere voertuigen op de weg rijden.

Bij onderzoek werd ontdekt dat de muur bij een restaurant hoort en zich uitstrekt tot aan de elektriciteitspalen, waardoor het voetgangerspad volledig wordt geblokkeerd. Als gevolg hiervan moeten toeristen en de lokale bevolking de drukke straat op moeten stappen om verder te gaan, waardoor het risico op behoorlijk ongelukken toeneemt.

Buurtbewoners en verkopers bevestigden dat de muur er al enkele jaren staat. Ondanks inspecties door de autoriteiten zijn er geen maatregelen genomen om het probleem op te lossen. Bewoners dringen er nu bij de relevante autoriteiten op aan om het probleem snel aan te pakken om mogelijke ongelukken te voorkomen en de veiligheid voor voetgangers te verbeteren.

De gemeenschap blijft verbaasd over hoe een dergelijke structuur in de eerste plaats werd toegestaan. “We hebben al jaren te maken met deze belemmering en het is slechts een kwestie van tijd voordat er een ernstig ongeval plaatsvindt”, aldus een lokale verkoper. “We hebben onmiddellijke actie nodig om de veiligheid van iedereen die deze weg gebruikt te garanderen.”

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!