Het vermogen van de Thais om moeilijkheden te overwinnen tijdens een tentoonstelling in de hoofdstad van Thailand vastgelegd

BANGKOK:- “WALK” zo heet de tentoonstelling met foto’s van mensen die een ledemaat hebben verloren door een ongeval of ziekte n wordt vanaf donderdag in het winkelcentrum Central Embassy in deze hoofdstad gehouden.

De vierdaagse tentoonstelling wordt gehouden in samenwerking met de Chao Phya Abhai Raja Siammanukulkij stichting, de Prothesen Stichting van HKH de Prinses SiriKit en het Thaise modehuis Voravaj Bangkok.

Er zullen extra grote foto’s te zien zijn van geamputeerden in modieuze kleding, samen met een samenvatting van hun levensverhalen en wat ze hebben gedaan om de moeilijkheden in het leven te overwinnen.

“De tentoonstelling heeft tot doel bewustzijn te creëren over de hulp die Prostheses Foundation al 30 jaar aan geamputeerden biedt”, aldus de woordvoerder van de Chao Phya Abhai Raja Siammanukulkij stichting.

“De tentoonstelling wil een boodschap sturen aan iedereen die met soortgelijke moeilijkheden wordt geconfronteerd, dat dromen altijd kunnen worden verwezenlijkt, ongeacht de omstandigheden.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!